Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Άρης στο Ζυγό & Ταυ τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα - Άρη




Το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου, μετά από εννέα περίπου μήνες και μπαίνει στο Ζυγό, το περιβάλλον από το οποίο θα γίνει το μέσον για να εξωτερικευτεί η εκρηκτική δύναμη του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα και άρα ο Ιούλιος δεν αναμένεται μόνο καυτός αλλά και "καυτός"....


Ο Άρης πυροδοτώντας αυτές τις ενέργειες του Πλούτωνα και του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς, γεωφυσικές και κλιματολογικές καταστροφές, ακραία καιρικά φαινόμενα. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ή ακόμη και ένοπλες συρράξεις σε "θερμές" ζώνες του πλανήτη μας. Το ταυ τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που με ακρίβεια θα γίνει στα μέσα του μήνα, εκτός των άλλων, μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα, τρομοκρατικές ενέργειες και εξεγέρσεις. Επειδή εκείνες τις μέρες και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη, δεν αποκλείεται να έχουμε αντιδράσεις εκ μέρους των καταπιεσμένων λαών που πληρώνουν ακριβά το ΔΝΤ, τις τράπεζες, την τρόικα. Εξεγέρσεις που ίσως να μην είναι και τόσο ειρηνικές...


Το ταυ τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σχετίζεται με τη φωτιά, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Πρόκειται για την πύρινη λαίλαπα που μπορεί να μετατρέψει σε στάχτες το πιο όμορφο τοπίο επειδή κάποιοι "άνθρωποι" θέλουν περισσότερα οικόπεδα, περισσότερο χρήμα ή να καυτηριάσει τις ανθρώπινες αδυναμίες μας, τους φόβους, τις ανασφάλειές μας και να μας αναδείξει σε ανώτερα όντα, να μας αναγεννήσει από τις στάχτες μας, να μας μεταμορφώσει σε πιο φωτεινές υπάρξεις, απαλλαγμένες από τα δεσμά των ποταποτήτων μας. 
Το Σύμπαν δεν μας τιμωρεί. Σαφώς και για ότι συμβαίνει έχουμε βάλει το χεράκι μας είτε με την ψήφο μας είτε μολύνοντας την ατμόσφαιρα είτε εξ' αιτίας της αδιαφορίας μας είτε λόγω του εγωκεντρισμού μας. Κι όλα αυτά επειδή οι άνθρωποι, αντί να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, είμαστε διασπαστικοί, διαχωριστικοί, αδιαφορούμε για το τι συμβαίνει στην Κίνα επειδή ζούμε στην Ευρώπη και αντιστρόφως και δεν συνειδητοποιούμε ότι είτε στην Κίνα είτε στην Ευρώπη μολύνουμε τον ίδιο αέρα που αναπνέουμε, τα ίδια νερά που πίνουμε, τον ίδιο πλανήτη που είναι η μεγάλη μας κατοικία. 
...Κι ότι σ' αυτή την κατοικία, όλοι είμαστε αδέλφια. Και τα αδέλφια αντί να λατρεύονται, σκοτώνουν το ένα το άλλο επειδή κάποιες κυβερνήσεις εξυπηρετούν συγκεκριμένα Πλουτώνια, σκοτεινά και τραπεζικά συμφέροντα, επειδή υπάρχει άνιση κατανομή του πλούτου και κάποιοι πεινάνε, επειδή κάποιοι άλλοι έχουν χτίσει μια φωλίτσα 200 τετραγωνικών και νομίζουν ότι έχουν βολευτεί αλλά στην πραγματικότητα έχουν χώσει τη μικρότητά τους σε ένα μεγάλο σπίτι. Κι επειδή οι λίγοι και σπουδαίοι είτε ζουν σε παλάτια είτε σε καλύβες, όταν μιλάνε για την Αλήθεια, για την Αγάπη, για την Ενότητα, χαρακτηρίζονται, παράσιτα, αιρετικοί, μοχθηροί, επικίνδυνοι, διαστραμμένα όντα που επιβουλεύονται το σύστημα και είναι ικανά να καταλύσουν τα ιερά και τα όσια, δηλαδή τη βολή μας!!!!!!! 


Το θεμέλιο πάνω στο οποίο πατάμε μοιάζει σαν μπετόν χωρίς σίδερο αφού στηρίζεται στη σαθρότητα της ατέλειας, του φόβου, των πιο χαμηλών δονήσεων της ανθρώπινης ύπαρξης. Πατάμε πάνω σε παλάτια στην άμμο, σε ψεύτικες υποσχέσεις γιατί μας τάζουν θησαυρούς και δεν μπορούμε να δούμε πιο μακριά από τη μύτη μας για να καταλάβουμε ότι ο θησαυρός είναι άνθρακας και εμείς που πιστεύουμε αυτούς που μας τον τάζουν δεν είμαστε τίποτε παραπάνω από φοβισμένα όντα, εγκλωβισμένα όχι στις φυλακές και στους περιορισμούς που μας βάζουν αυτοί που μας κυβερνούν αλλά εμείς που τους ψηφίζουμε και που φοβόμαστε την ελευθερία. Γιατί άραγε; Γιατί απλούστατα η ελευθερία απαιτεί ευθύνη και το να είσαι δούλος σημαίνει ότι κάποιος άλλος έχει την ευθύνη σου. 


Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός έρχονται να μας διδάξουν ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο. Όλα είναι ρευστά - προσάναμα για τη Συμπαντική φλόγα της κάθαρσης. Ο Άρης είναι το σπίρτο! 


Καλό θα ήταν να λάβουμε όλοι μας τα μηνύματα και να αναπτύξουμε τη συνείδησή μας. Οφείλουμε να κατανοήσουμε τα μικρά ή τα μεγάλα λάθη μας και να αλλάξουμε ΤΩΡΑ συμπεριφορές, ιδέες, απόψεις. Να κάψουμε οικειοθελώς τις παγειωμένες, διασπαστικές νοοτροπίες μας που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης που βρισκόμαστε ως ανθρωπότητα και ως αναξιοπρεπείς έλληνες ενώπιον ενός ταιράστιου χρέους. Ήρθε η στιγμή να αναδειχθούμε ως σκεπτόμενα όντα που αντιλαμβάνονται το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος  και συνειδητοποιούν ότι κάθε πράξη τους αποτελεί την αφετηρία για αυτό που θα συμβεί μετά. Ας κάνουμε τις συνειδητοποιήσεις μας ΤΩΡΑ.


Για να κατανοήσετε καλύτερα τι είδους ενέργειες θα απελευθερώσει ο Άρης, διαβάστε την ανάρτηση τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα.


Σμάρω Σωτηράκη