Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το βιβλίο "Τα Αστρολογικά μονοπάτια του Έρωτα" της Σμάρως Σωτηράκη

Με χαρά σας παρουσιάζω την έκδοση του βιβλίου μου "Tα Aστρολογικά Mονοπάτια του 'Eρωτα", το οποίο βρίσκεται  σε όλα βιβλιοπωλεία!

Το βιβλίο αυτό είναι των εκδόσεων IntroBooks και το προλογίζει η συγγραφέας και σεναριογράφος Μανίνα Ζουμπουλάκη που την ευχαριστώ από καρδιάς.

Σας το παρουσιάζω με τα λόγια του οπισθόφυλλου:

"Η αστρολογία εμπεριέχει όλη την ψυχολογική γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος από την εμφάνισή του στη γη". Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο ιδρυτής της αναλυτικής ψυχολογίας και οξυδερκής μελετητής των συμβόλων και αρχετύπων Καρλ Γιουνγκ.

Είναι πραγματικά απίστευτος ο πλούτος γνώσεων που έχει ενσωματωθεί στην Αστρολογία. Έχοντας την σαν οδηγό μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε ακόμη και τα μεγάλα αινίγματα της ζωής!

Στο βιβλίο αυτό θα δείτε το πόσο απροσδόκητα κατανοητό γίνεται το μυστήριο του έρωτα μέσα από την αστρολογία και τη συγγενική της αρχετυπικά Ελληνική μυθολογία. Διαβάζοντας το θα ταξιδέψετε στα πιο θεσπέσια κομμάτια του εαυτού σας και της καρδιάς σας ενώ θα κατανοήσετε τη βαθύτερη φύση των σχέσεών σας και των προσώπων που σας αναστατώνουν. Θα μάθετε να ξεχωρίζετε εάν ένα άτομο είναι κατάλληλο για σας και να ακούτε τον κώδωνα του κινδύνου όταν κάνετε λανθασμένες, «σκιώδεις» επιλογές."