Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο Άρης στο Ζυγό διεγείρει το εκρηκτικό Ταυ - τετράγωνο!


(artist: Salvador Dali)

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010, στις 2:47 τα ξημερώματα (ώρα Αθήνας) ο πλανήτης Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και δυναμιτίζει το κοσμοιστορικό Ταυ - τετράγωνο (για το οποίο σας έχω μιλήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου. Το συγκεκριμένο Ταυ - τετράγωνο είναι ένας σπάνιος πλανητικός σχηματισμός που διαγράφεται μέσα στο ζωδιακό από τις θέσεις των πλανητών Κρόνου (που βρίσκεται στο Ζυγό), Πλούτωνα (που βρίσκεται στον Αιγόκερω), και Ουρανού και Δία (που βρίσκονται στον Κριό). Για να πω την αλήθεια, στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την αστρολογία δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ μου έναν τόσο σημαντικό και ισχυρό πλανητικό σχηματισμό σαν αυτόν!

O Άρης στο Ζυγό δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του θέση. Σχηματίζοντας μάλιστα όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα θα εκδηλώσει τις ενέργειες του υποχθόνια. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως γίνουν κάποιες καίριες αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν τριγμούς και θα επηρεάσουν σχέσεις ζωής (ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων). Επειδή με αυτόν το συνδυασμό των πλανητών και την καταλυτική δύναμη του Άρη κατά της σύμπνοιας και των αρμονικών σχέσεων μπορεί να βλέπετε τώρα τα αρνητικά και όχι τα θετικά των σχέσεων σας, θα σας συμβούλευα να μην πάρετε ακόμη καίριες αποφάσεις - ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να δώσετε ένα τέλος. Εάν δε θέλετε να νοιώσετε μετά απίστευτα μετανοιωμένοι τότε αφήστε προς το παρόν τα πράγματα να κυλήσουν και πάρτε τις όποιες αποφάσεις σας μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.

Σε "κοσμικό" επίπεδο οι πολιτικοί και οι οικονομικά ισχυροί θα προχωρήσουν σε σκανδαλώδεις συμφωνίες, στο όνομα του να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξουσία και περισσότερα κέρδη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των αποφάσεων τους στο μέσο άνθρωπο. Έτσι κι αλλιώς τον αντίκτυπο των συμφωνιών αυτών θα τον βιώνουμε σε όλα τα επόμενα χρόνια. Δεν αποκλείεται βέβαια και να αποκαλυφθούν κάποια καινούργια απίστευτα σκάνδαλα πολιτικών.

Μπαίνοντας ο πολεμοχαρής Άρης στο Ζυγό θα διεγείρει έντονα τις ενέργειες του Ταυ - τετραγώνου και θα τις εκτονώσει ακραία. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν η είσοδος αυτή του Άρη στο Ζυγό να προκαλέσει κάποια εντυπωσιακά ατυχήματα, μεγάλους σεισμούς, ενώ δεν αποκλείονται οι ηφαιστειακές εκρήξεις και οι κατολισθήσεις.  Τα ακραία καιρικά φαινόμενα για τα οποία έχουμε ήδη μιλήσει και έχουν πλήξει πολλές περιοχές του πλανήτης θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση. Η διεθνής οικονομία επίσης θα δεχτεί μοιραία χτυπήματα. Παράλληλα θα ξεσπάσουν συγκρούσεις κοινωνικών στρωμάτων  - φορέων εξουσίας.

Αυτά που θα συμβούν στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε σαν μαθήματα, να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε εμείς τα κυρίαρχα όντα τα οποία οφείλει να υπηρετεί όλος ο υπόλοιπος πλανήτης και ότι ανήκουμε στο Θείο σχέδιο της δημιουργίας που μας καλεί να είμαστε εναρμονισμένοι με όλη την υπόλοιπη Φύση. Οι θετικές σκέψεις - και ακόμη περισσότερο πράξεις - που δείχνουν αγάπη για τον πλανήτη και για το συνάνθρωπο θα είναι τα όπλα μας που θα μας οδηγήσουν στο να αποκομίσουμε κέρδη από αυτή την περίοδο, αναβιβάζοντας τη συνειδητότητας μας και τον εαυτό μας, δίνοντας την αγάπη μας και την αγκαλιά μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους γύρω μας.

Εάν θέλετε να καταλάβετε πληρέστερα αυτό το φαινόμενο του Ταυ - Τετραγώνου διαβάστε - ξεχωριστά για τον καθένα - τις ερμηνείες των 4 πλανητών που συμμετέχουν σε αυτό το φαινόμενο, πατώντας τους επόμενους συνδέσμους:

Δίας στον Κριό
Κρόνος στο Ζυγό
Ουρανός στον Κριό
Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Σμάρω Σωτηράκη