Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ιχθείς 2012 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις



Ο Κυριάκος Κοκτζίδης ανήκει στο νέο αίμα των αστρολόγων. Με χάρα μου δέχτηκα την πρότασή του να ανεβάσω τις ετήσιες προβλέψεις που έχει γράψει γιατί είναι πολύ προσεγμένες και χορταστικές. Αν θέλετε να ανατρέξετε στα ιστολόγια που διατηρεί πατήστε εδώ

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή
Ο Άρης από την Παρθένο το πρώτο εξάμηνο του 2012 πιέζει σχέσεις και συνεργασίες προκαλώντας εντάσεις και συγκρούσεις. Ο εαυτός σας βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο και προτεραιότητα σας αποτελούν «οι άλλοι». Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι και αρκετά εξωστρεφείς ενώ παράλληλα διανύετε και μία αρκετά ερωτική περίοδο καθώς σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα. Νέοι άνθρωποι καταφτάνουν δίπλα σας και εσείς χρειάζεται να κάνετε τις σωστές εκτιμήσεις προκειμένου να κρατήσετε στο πλάι σας όσους αληθινά αξίζουν. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετά αυξημένες, διανύετε μία έντονα απαιτητική περίοδο γι’ αυτό φροντίστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στον/στη σύντροφό σας. Οφείλετε για την δική σας ηρεμία πάνω από όλα αλλά και του συντρόφου σας να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τον Ταύρο σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς ενώ παράλληλα φέρνει νέες, φρέσκιες και ανανεωμένες ιδέες. Ο αισθηματικός σας τομέας και η κοινωνική σας ζωή δείχνουν να αναζωογονούνται και βρίσκεστε με περισσότερο κόσμο. Σας χαρίζει τη δυνατότητα να εκφραστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μετράει υπέρ σας καθώς βελτιώνεται σημαντικά η εικόνα σας ενώ παράλληλα μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  
Από τον Οκτώβριο και έπειτα ο Κρόνος εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σταθεροποιεί τις ιδέες σας και τους στόχους σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία πιο σαφή και αποκρυσταλλωμένη εικόνα για το βαθύτερο νόημα της ζωής και αυτό θα σας κάνει πιο συγκροτημένους ακόμα και στη σκέψη. Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με επιτυχία και να εδραιωθείτε στον τομέα που ειδικεύεστε. Οι νεότεροι σε ηλικία αλλά και οι μεγαλύτεροι μπορείτε να αρχίσετε ένα μεταπτυχιακό, ένα διδακτορικό ή ένα ερευνητικό και να αποκτήσετε επιπρόσθετη μόρφωση. Ο πνευματικός σας ορίζοντας διευρύνεται και αυξάνεται με τρόπο σταθερά ανοδικό. Παράλληλα ο κοινωνικός σας κύκλος δείχνει να σταθεροποιείται ποσοτικά και παρουσιάζετε μία δυναμική. Η εξωστρέφειά σας και η κοινωνικότητά σας ενισχύονται. Σταθεροποιείται η κοινωνικότητά σας και ο κοινωνικός σας κύκλος.
Η επιρροή του Ποσειδώνα είναι σημαντική καθώς εισέρχεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτόν των αισθηματικών και της κοινωνικής σας ζωής μέχρι εκείνον των επαγγελματικών σας και της υγείας σας. Η αντικειμενικότητά σας αρχίζει να περιορίζεται σημαντικά και βλέπετε μέσα από ένα πιο υποκειμενικό οπτικό πρίσμα. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς πολλοί θα σας πλησιάσουν με δόλο και όχι ανιδιοτελώς-αφιλοκερδώς. Να κινείστε προσεκτικά καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε. Στον έρωτα αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο και ενδέχεται να σας αποσυντονίσει ο/η πιθανός/ή υποψήφιος/α. Στις επαγγελματικές σας εκκινήσεις και συνεργασίες οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ όσοι ασχολείστε με τον καλλιτεχνικό κλάδο μπορείτε να αναδείξετε το έργο σας και να αφήσει παρακαταθήκη. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. 
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω κάνει αισθητή και δυναμική την παρουσία σας μέσα σε ομάδες και συλλογικότητες. Ο λόγος σας, η παρουσία σας και οι ιδέες σας ξεχωρίζουν by far και μπορείτε να εργαστείτε σε ένα πιο ομαδικό πνεύμα. Αυτό βοηθάει σημαντικά στην εικόνα σας, η οποία αλλάζει σημαντικά μιας και ανήκετε στα πιο εσωστρεφή ζώδια. Το σύμπαν σας δίνει τη δυνατότητα ή καλύτερα σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Ο Ποσειδώνας σας καλεί να προσφέρετε υπηρεσίες και εμπνευσμένες ιδέες αλλά ο Πλούτωνας καλεί να τις διοχετεύσετε συλλογικά. Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας παίζει από εδώ και πιο πέρα ο τομέας της φιλίας. Φίλοι έρχονται στο πλευρό σας και μπορείτε να δημιουργήσετε άκρως ισχυρά δεσμά που θα σας αλλάξουν ριζικά. Ο τομέας της φιλίας αλλάζει ριζικά και νέοι φίλοι έρχονται να σταθούν στο πλευρό σας προκειμένου να σας βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξή σας.

Οικονομικά και καριέρα
Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους (από αρχές Απριλίου έως αρχές Αυγούστου) φέρνει τύχη και εύνοια σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια και αρωγή από άτομα ανώτερης θέσης ενώ παράλληλα η δουλειά σας παρουσιάζει άνοδο. Η είσοδος του Δία το δεύτερο εξάμηνο στους Διδύμους παρέχει εύνοια και προστασία σε τέτοιου είδους θέματα. Αδιαμφισβήτητα διανύετε μία περίοδο που τα επαγγελματικά σας ενδέχεται να ανακάμψουν.
Το βαρύ πυροβολικό, ο μέγας δάσκαλος Κρόνος μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 φλερτάρει με τον Ζυγό και το 8ο ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει πως φέρνει περιορισμό στα οικονομικά, εμπόδια και καθυστερήσεις. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στους οικονομικούς σας χειρισμούς και να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα καθώς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι και χρεωμένοι. Αποφύγετε δοσοληψίες με το δημόσιο και μην προβείτε στην λήψη δανείου καθώς θα εκτεθείτε. Οικονομικές και φορολογικές επιβαρύνσεις σας πλήττουν μέχρι το Σεπτέμβριο (κυρίως τους γεννημένους στο τελευταίο δεκαήμερο). Μπορεί να χάσετε σε κάποιον δικαστικό αγώνα και να έχετε απώλειες εισοδηματικές ή ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα φέρνει στο προσκήνιο λάθος χειρισμούς του παρελθόντος και οφείλετε να διευθετήσετε τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Κάποιοι Ιχθείς μπορεί να αντιμετωπίσατε προβλήματα με την σεξουαλικότητά σας ενώ τα επίπεδα ενέργειας και αδρεναλίνης σας πιθανώς να ήταν πεσμένα. Τους τελευταίους δύο μήνες του 2012 υπάρχει σαφής βελτίωση.
Ο Ουρανός από τις πρώτες μοίρες του Κριού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων φέρνοντας αστάθεια στις εισοδηματικές σας ροές. Έκτακτα έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αυτό είναι το αρνητικό σενάριο καθώς υπάρχει και το εναλλακτικό θετικό. Ο Ουρανός από αυτήν τη θέση σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι πιο επιστημονικό και τεχνολογικό προκειμένου να βρείτε μία εναλλακτική εργασία και να αποκομίσετε όφελος και έσοδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντισταθμίσετε τις ανισορροπίες στο ισοζύγιό σας. Γίνεστε πιο διαισθητικοί και μπορείτε να επιτύχετε πολλά επαγγελματικά κινούμενοι βάση ενστίκτου. Πιθανές αυξομειώσεις στον μισθό σας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ή αλλαγή εργοδότη.  

Υγεία 
Οφείλετε να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και το αμυντικό σας σύστημα κοντά στις εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Διδύμων-Τοξοτών. Πιο ευάλωτοι από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου και τον Νοέμβριο.
Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πρώτο εξάμηνο καθώς ο Άρης σας προσβάλλει και σας εξουθενώνει. Φροντίστε να διασφαλίζετε ώρες για ύπνο και χαλάρωση. Διοχετεύστε ενέργεια στον διαλογισμό, τη γιόγκα η την ολιστική θεραπευτική ιατρική.
Ο Ποσειδώνας σας καλεί να αποφύγετε καταχρήσεις και τοξικές τροφές καθώς θα σας προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Υιοθετήστε έναν πιο φυσικό-μεσογειακό τρόπο ζωής προκειμένου να αλκαλοποιήσετε το αμυντικό σας σύστημα.

Σπίτι και οικογένεια
Η Αφροδίτη από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου βρίσκεται στο 4ο ηλιακό σας σπίτι, αυτό των Διδύμων και ευεργετεί την οικογενειακή σας ζωή. Οι όποιες ενδοοικογενειακές αντιθέσεις εξομαλύνονται και τα πνεύματα ηρεμούν σημαντικά. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσουν μία από κοινού πορεία και θα συγκατοικήσουν. Κάποιοι Ιχθείς θα εγκαταλείψουν το πατρικό τους σπίτι και θα δημιουργήσουν το δικό τους ενώ παράλληλα θα κάνετε αλλαγές στον εσωτερικό χώρο όπως αλλαγές διακόσμησης. Η οικογένεια και το σπίτι αποτελούν ασπίδα προστασίας και εσείς νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς μέσα στον προσωπικό σας χώρο. Καλή περίοδος για όσους Ιχθείς θέλουν να αποκτήσουν απογόνους. Ο ίδιος τομέας σας αβαντάρει ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μισό του 2012 καθώς ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αισιοδοξίας εισέρχεται δυναμικά και φέρνει ακόμη περισσότερη εύνοια σε τέτοιου είδους θέματα. Νιώθετε ασφάλεια με τους οικείους και μπορείτε να τεκνοποιήσετε με σχετική ευκολία.   
Στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Ταύρο δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας έτσι μπορείτε να εξομαλύνετε τις προηγηθείσες συγκρούσεις και διενέξεις.

Εν κατακλείδι, το 2012 είναι αρκετά απαιτητικό στο πρώτο εξάμηνο καθώς η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο σας βάζει στο κυνήγι των σχέσεων. Είστε γεμάτοι ενέργεια και δραστηριοποιήστε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η οικογενειακή πρόοδος είναι σχεδόν εξασφαλισμένη ενώ παράλληλα διευρύνονται οι πνευματικοί σας ορίζοντες. Προσεκτικοί οφείλετε να είστε μόνο στον τομέα των οικονομικών, ο οποίος βρίσκεται σε ρευστότητα. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών, επωφεληθείτε των ευκαιριών και κερδίστε τις εντυπώσεις.

Κυριάκος Κοκτζίδης