Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
10 - 16 Δεκεμβρίου 2018



Από αυτή την εβδομάδα, μέρα με τη μέρα, θα αλλάζει το σκηνικό και θα γίνεται καλύτερο για να περάσουμε πιο ευχάριστες γιορτές, να χαρούμε, να δημιουργήσουμε. Ωστόσο, αγαπημένοι φίλοι και φίλες δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον Τοξότη με τη συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους από τους οποίους πρέπει να προφυλαχθείτε, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, κάτι που είθισται σε περίοδο αύξουσας Σελήνης. Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα σας συμβουλεύσω να μην κάνετε αυτά που πρέπει αλλά θα σας θυμίσω ότι πρέπει να προφυλάσσεστε από τις αυταπάτες, τους κόλακες που μπορεί να σας παρασύρουν στο να χάσετε χρόνο και πόρους (υλικούς και συναισθηματικούς),  από αμέλεια, αφηρημάδα. Μην ξεχνάτε ότι οι όψεις που έχουν σχηματιστεί στον ουρανό κατά την πρόσφατη Νέα Σελήνη αφήνουν πολλά περιθώρια δράσης στους ψεύτες, απατεώνες, πλανευτές και κόλακες. Μείνετε μακριά τους και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να έλκεται από αυτούς.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει και πάλι στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, θέση από την οποία –μεταξύ άλλων- θα μας βάλει στη διαδικασία να προγραμματίσουμε τα ταξίδια, τη διασκέδαση, τον τρόπο που θα κινηθούμε στις γιορτές. Επιτέλους θα κινείται σε ορθή φορά και, μέρα με τη μέρα, θα μας επιτρέπει να βάλουμε σε κάποια τάξη τα θέματα που μας αφορούν χωρίς ανατροπές και καθυστερήσεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα αποδώσει καρπούς για όσους αντιμετωπίζουν την προσωπική τους ζωή με σοβαρότητα και για όσους είναι αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν και να διατηρήσουν με σύνεση τους πόρους τους ή να κερδίσουν χρήματα με την αξία τους και τη δουλειά τους. Η όψη είναι πιο ευνοϊκή για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. 


Σμάρω Σωτηράκη