Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δίδυμοι 2012 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Κυριάκος Κοκτζίδης ανήκει στο νέο αίμα των αστρολόγων. Με χάρα μου δέχτηκα την πρότασή του να ανεβάσω τις ετήσιες προβλέψεις που έχει γράψει γιατί είναι πολύ προσεγμένες και χορταστικές. Αν θέλετε να ανατρέξετε στα ιστολόγια που διατηρεί πατήστε εδώ

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή  
Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η γλυκιά Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο σας κάνει πρωταγωνιστές στον έρωτα, στις σχέσεις και στην κοινωνική ζωή. Ο έρωτας φαίνεται να γίνεται μία από τις προτεραιότητές σας και η καρδιά σας φλέγεται. Έχετε δελεαστικές ερωτικές προτάσεις και οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε και να αποκτήσετε τον/τη σύντροφο που επιθυμείτε. Η γοητεία σας στα ύψη και εκπέμπετε εγκάρσια ερωτικά κύματα. Είστε επιρρεπείς στον έρωτα και αυτό σας χαρίζει αισιοδοξία ενώ παράλληλα ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί καθώς ελλοχεύουν πειρασμοί και μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή ερωτικά τρίγωνα. Η κοινωνικότητά σας στα ύψη και οι επαφές σας με τον περίγυρο αυξημένες. Από τον Ιούνιο και μετά, καθώς ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας η εύνοια σας αυξάνεται κατακόρυφα καθώς φιλοξενείτε στο δικό σας ζώδιο δύο ευεργέτες πλανήτες. Η καρδιά σας φλέγεται, τα συναισθήματά σας είναι αέρινα και πύρινα ενώ η καρδιά σας μεταμορφώνεται σε «καρδιά πολυτελείας» καθώς χαρακτηρίζεται από γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία. Αγαπάτε αληθινά όλον τον κόσμο και έχετε μία τεράστια οικουμενική αγκαλιά. Εξάλλου από τη φύση σας είστε ζώδιο της αγάπης και ειλικρινές. Ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια είναι εδώ και εσείς επιθυμείτε να διασκεδάσετε, να τραγουδήσετε, να ερωτευτείτε και να δείτε τη ζωή σας ένα ξέφρενο πάρτι. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται ακόμα περισσότερο και εσείς αποτελείτε το κέντρο-την ψυχή της παρέας.
Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τον Ταύρο ευνοεί την δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με τρόπο άκρως μυστικό ενώ παράλληλα φέρνει άτομα δίπλα σας είτε φιλικά είτε επαγγελματικά που θα φανούν πολύτιμα καθώς θα συνδράμουν στην προώθησή σας και την περαιτέρω εξέλιξή σας. Δημιουργείτε σχέσεις είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές που δρουν λυτρωτικά για την προσωπικότητά σας και βοηθάνε στην αγαλλίαση της ψυχής σας και του πνεύματός σας.
Ο Κρόνος από τον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 σταθεροποιεί καταστάσεις στον έρωτα (κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο 12/06 έως 23/06). Μπορείτε να επισημοποιήσετε μία σχέση ή να συμβιώσετε και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο Ουρανός από τον Κριό σας κάνει εξωστρεφείς, θέτετε νέους στόχους για τη μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη που μάλιστα είναι πρωτοποριακοί και ξεχωρίζουν by far. Ομαδοποιείστε ακόμη περισσότερο και συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες προωθώντας το συλλογικό. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και ο τομέας της φιλίας τα πάει εξίσου καλά. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας και εσείς απολαμβάνετε την παρέα τους. Ενδέχεται να γνωρίσετε άτομα άλλων εθνικοτήτων και διαφορετικής νοοτροπίας-κουλτούρας από τη δική σας. Αν μη τι άλλο ο έρωτας, η διασκέδαση, η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σας φτάνουν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και απολαμβάνετε την ιδιαίτερη φύση σας για προσωπική επαφή και συναναστροφή. Επηρεάζεστε εντονότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων (23 έως 31 Μαΐου έχουν την τιμητική τους).
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω με την πάροδο του χρόνου σας κάνει λιγότερο επιφανειακούς και βιώνετε τις καταστάσεις σε βάθος, με ένταση. Αυξάνει τα επίπεδα σεξουαλικότητας σας και ενεργητικότητάς σας. Δέχεστε μία επιρροή που σας μεταμορφώνει σε «μικρούς Σκορπιούς».

Οικονομικά και καριέρα
Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο για ένα τετράμηνο φέρνει έσοδα και κέρδη. Ο τομέας των οικονομικών παρουσιάζει έντονη κινητικότητα, έξοδα υπάρχουν και η καταναλωτική σας μανία φτάνει σε επίπεδα υψηλά. Φροντίστε να επωφεληθείτε της παραμονής της στο ζώδιό σας και να κλείσετε έναν θετικό προϋπολογισμό καθώς ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται αλλαγές και σημαντικές επιρροές. Οφειλόμενα ποσά θα σας επιστραφούν και αυτό θα αβαντάρει το πορτοφόλι σας. Αποταμιεύστε την περίοδο που έχετε εισοδηματική ροή για την περίοδο που θα υπάρχει οικονομική στενότητα ρεόντων πόρων. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου ο τομέας των οικονομικών σας παίρνει ανάσα ζωής. Χρήματα που ίσως αργούν να σας επιστραφούν είναι λόγω ανάδρομης Αφροδίτης αλλά αναμένεται να εισπραχθούν σε τελική ανάλυση.
Από τον Ιούνιο ο Δίας στο ζώδιό σας παρέχοντας εύνοια ευνοεί και τον τομέα των οικονομικών σας καθώς μπορεί να φέρει μία επαγγελματική-εργασιακή ευκαιρία που θα αυξήσει τις εισοδηματικές σας αποδοχές. Μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία συμπληρωματική δουλειά, η οποία θα δώσει μιαν ανάσα στο εισόδημά σας. Τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη σας παρέχουν ιδιαίτερη προστασία και φέρνουν εύνοια σε θέματα επαγγελματικά καθώς ως ευεργέτες πλανήτες αυξάνουν την τύχη. Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και επωφελείστε μέσα από τον χώρο, τον χρόνο και τους γύρω σας.
Από τον Οκτώβριο και καθώς ο Κρόνος εισέρχεται ηρωικά στον Σκορπιό και το 6ο ηλιακό σας σπίτι επωμίζεστε ευθύνες και υποχρεώσεις υπερβάλλουσες. Αυτό συνεπάγεται πως αυξάνεται ο εργασιακός σας φόρτος και περιορίζεται ο προσωπικός ελεύθερος σας χρόνος. Δεν είναι μία αρνητική επιρροή καθώς εάν οργανωθείτε και ακολουθήσετε ένα πιο πρακτικό μονοπάτι μπορεί να καταξιωθείτε, να αναγνωριστείτε και να σας δοθεί ένα αξιολογότερο πόστο, μία ανώτερη θέση. Σε μία πιθανή απώλεια θέσης εργασίας ανταποκριθείτε με τρόπο θετικό και μην γίνεστε μεμψίμοιροι καθώς πίσω από την απώλεια έρχεται μία άλλη πρόσληψη σε νέα θέση και θα σας αποζημιώσει περίτρανα. Βλέπετε το σύμπαν από μόνο του επανορθώνει τα κακώς κείμενα. Βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγών και εκεί που κάτι στραβώνει κάτι άλλο ισιώνει. Έχει εγκαινιαστεί μία περίοδος αλλαγής, αναμόρφωσης και δημιουργίας.
Ο Άρης από την Παρθένο φέρνει κούραση και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας πορεία. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας με απόλυτη μεθοδικότητα και οργάνωση προκειμένου να ανεβείτε ιεραρχία. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν ενώ η κούραση και το άγχος θα είναι αυξημένα. Οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και έρχονται σε αντίθεση με προβλήματα ενδοοικογενειακής φύσης έτσι καλείστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες χωρίς να παραμελήσετε κάποιον τομέα.
Από τον Φεβρουάριο ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και επηρεάζει το ζώδιό σας (ειδικότερα τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου). Μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα καλλιτεχνικό και να αποκτήσετε έσοδα και οφέλη όχι μόνο υλικά αλλά και αυτοϊκανοποίησης. Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά στον τομέα της καριέρας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού και εξαπατήσεων. Να είστε προσεκτικοί τους όρους συμβολαίων και στις εργασιακές συνθήκες και προπάντων αποφύγετε να ρισκάρετε αλλαγές στην καριέρα σας εφόσον δεν έχετε μελετήσει με ακρίβεια τα δεδομένα της νέας θέσης εργασίας που σας προσφέρεται. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί μπορεί να σκανδαλολογήσουν εις βάρος σας. Ακολουθείτε ένα πιο εμπνευσμένο μονοπάτι και επομένως μπορείτε να αποδώσετε στην καριέρα σας τα μέγιστα. 
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά την οικονομική σας υπόσταση. Γκρεμίζει ουσιαστικά οτιδήποτε σαθρό, απαιτεί λιτότητα και όχι σπατάλες. Χρειάζεται να γίνετε εφευρετικοί-επινοητικοί προκειμένου να βγάλετε χρήματα από εναλλακτικές εργασίας. Αυξάνει το επιχειρηματικό σας ένστικτο και οφείλετε να κάνετε οργανωμένα σχέδια προκειμένου να πραγματοποιήσετε ένα άνοιγμα οικονομικό. Σε περιόδους έλευσης χρήματος αποταμιεύετε έτσι ώστε να έχετε ευελιξία σε περιόδους περιορισμένης ρευστότητας.

Υγεία 
Η Αφροδίτη από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου γενικά ευνοεί την υγεία και την ευεξία σας. Νιώθετε καλύτερα σωματικά και ψυχολογικά καθώς φέρνει εύνοια και αυτοπεποίθηση. Προσεκτικοί οφείλετε να είστε μετά τις 15/5 έως τις 15/6 καθώς πραγματοποιούνται οι εκλείψεις στον άξονά σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει εξασθένηση του αμυντικού σας συστήματος. Ευτυχώς η Αφροδίτη εξομαλύνει τις αρνητικές επιρροές κάπως και δεν είστε έρμαιο ιώσεων ή παθήσεων. Από τον Ιούνιο και μετά καθώς ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας ο τομέας της υγείας σας βελτιώνεται σημαντικά και δεν έχετε έντονες δυσαρμονικές επιρροές καθώς είστε προστατευμένοι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας μπορεί να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως θα κοιτάξετε και με κατάλληλη θεραπευτική αγωγή θα σας αποχαιρετήσει.
Σημαντική επιρροή είναι αυτή της εισόδου του Κρόνου στον Σκορπιό, ο οποίος από τον Οκτώβριο εισέρχεται στον τομέα της υγείας και φέρνει κάποια κόπωση ή εξουθένωση. Λόγω υπερδραστηριότητας και υπερβαλλόντων υποχρεώσεων ο οργανισμός σας εξουθενώνεται και οι άμυνες σας περιορίζονται σημαντικά. Οφείλετε συνεπώς στο πρώτο δεκάμηνο του 2012 (και ειδικότερα από Ιούνιο έως αρχές Οκτωβρίου) να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα εμφανιστούν. Υιοθετήστε έναν πιο φυσικό-μεσογειακό τρόπο διατροφής και ασκηθείτε καθώς θα τονώσετε τον οργανισμό σας και θα αποκτήσετε σωματική και ψυχολογική ρώμη για να αντιμετωπίσετε την επικείμενη είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό. Φροντίζουμε από νωρίς ώστε να προλαμβάνουμε πιθανές μελλοντικές παθήσεις.
Μην γίνεστε υπερβολικοί στην διατροφή, μην πέσετε με τα μούτρα στα γλυκά, στο αλκοόλ και στα έτοιμα fast food έτσι ώστε να διατηρήσετε τη σωματική σας νεανικότητα και να μην πάρετε επιπλέον κιλά.   
Το πρώτο εξάμηνο πιέζει την υγεία σας αρκετά  ο Άρης από την Παρθένο καθώς κάποιες επιπρόσθετες επαγγελματικές ευθύνες και κάποια οικογενειακά βάρη σας κουράζουν και είναι λίγο επώδυνα. Ευτυχώς έχετε και προστασίες και σε πιθανές παθήσεις το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα αναρρώνει με αυξημένη ταχύτητα.

Σπίτι και οικογένεια
Σημαντική επιρροή αυτή του Άρη από την Παρθένο, ο οποίος προκαλεί εντάσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το πρώτο εξάμηνο οι σχέσεις σας με τους οικείους θα είναι τεταμένες, δεν αποκλείεται το σενάριο να χρειαστεί να σταθείτε βράχοι σε ένα άτομο της οικογένειάς σας που θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ενδέχεται να επισημοποιήσετε μία σχέση και να συμβιώσετε με το ταίρι σας. Πολλοί Δίδυμοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το πατρικό τους σπίτι και θα αυτονομηθούν. Άλλοι Δίδυμοι αναμένεται να μεταναστεύσουν εσωτερική ή εξωτερικά και να αλλάξουν τόπο κατοικίας. Οι συνθήκες είναι ολίγον αντίξοες και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Ενεργοποιείστε την ευέλικτη φύση σας και προσαρμοστείτε στις ανακατατάξεις που φέρνει το σύμπαν. Το σύμπαν από μόνο του σας ωθεί σε αυτό το μονοπάτι, της αυτονομίας και της οργάνωσης της καθημερινότητας σας. Ευνοϊκό έτος για απόκτηση απογόνων και τεκνοποίηση σε όσους ενδιαφέρονται.
Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων(12/06 έως 23/06) μπορεί να έχετε ευχάριστες και σταθεροποιητικές ειδήσεις για την πορεία των παιδιών σας.
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς επηρεάζει έντονα τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο βάζοντάς σας στη διαδικασία να δημιουργήσετε το ιδανικό σπίτι, την ιδανική εστία οικογένειας και να συμβιώσετε. Άνδρες-γυναίκες έχετε έντονη επιθυμία να βιώσετε την πατρότητα και την μητρότητα αντίστοιχα.  

Κυριάκος Κοκτζίδης