Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καρκίνος 2012 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις


Ο Κυριάκος Κοκτζίδης ανήκει στο νέο αίμα των αστρολόγων. Με χάρα μου δέχτηκα την πρότασή του να ανεβάσω τις ετήσιες προβλέψεις που έχει γράψει γιατί είναι πολύ προσεγμένες και χορταστικές. Αν θέλετε να ανατρέξετε στα ιστολόγια που διατηρεί πατήστε εδώ

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή   
Η πολύμηνη παραμονή του Άρη το πρώτο εξάμηνο στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει από την άλλη την εξωστρέφειά σας και την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμά σας. Η διάθεσή σας αρκετά καλή και ο έρωτας δεν απουσιάζει από τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Την κοινωνική σας ζωή και τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες έρχεται να ενισχύσει και ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τον Ταύρο, ο οποίος σας θέτει στο επίκεντρο συλλογικών ομάδων. Αποτελείτε πηγή έμπνευσης μέσα σε συλλόγους και η δύναμή σας είναι υπολογίσιμη ενώ παράλληλα διευρύνεται ο κοινωνικός σας περίγυρος. Σημαντική εύνοια δέχεται και ο τομέας της φιλίας που επεκτείνεται σημαντικά. Μάλιστα πολλοί Καρκίνοι θα δημιουργήσετε αξιόλογες φιλίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε μελλοντικά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο σημαντική καθώς θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία είτε επαγγελματικά είτε εργασιακά. Προορισμός σας είναι όχι η εσωστρέφεια αλλά η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Τους δύο τελευταίους μήνες ο Κρόνος από τον Σκορπιό σταθεροποιεί καταστάσεις στον ερωτικό σας τομέα και πολλοί(ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου) θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως η δημιουργικότητά σας σταθεροποιείται και μπορείτε να υλοποιήσετε στόχους και ιδέες.
Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδέχεται να σας κάνει εσωστρεφείς στον έρωτα και θα θελήσετε να διατηρήσετε κρυφή μία ερωτική σχέση, η οποία δημιουργείται σταδιακά. Το όλο κλίμα ενισχύεται με την είσοδο του Δία στους Διδύμους που για όλο το δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα σας κάνει να κινείστε με μυστικότητα στον έρωτα. Δεν θέλετε να αποκαλυφθεί ή σχέση σας για κάποιον λόγο και προσπαθείτε να παραπλανήσετε τους γύρω σας.
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά το σύστημα αξιών σας με το οποίο δημιουργείτε τις σχέσεις σας. Επιλέγετε συντρόφους, φίλους και συνεργάτες με κύριο γνώμονα το πάθος και επιθυμείτε σφοδρότητα και ένταση. Προτεραιότητα σας σταδιακά γίνονται οι άλλοι και αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αποφύγετε να γίνετε κτητικοί, αυταρχικοί και επιβλητικοί στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να έχετε απώλειες. Βρίσκεστε σε μία φάση ουσιαστικής αλλαγής, κατά την οποία καλείστε να απαλλαγείτε από εμμονές και φοβίες του παρελθόντος με σκοπό να δημιουργήσετε πιο υγιείς σχέσεις. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να δημιουργήσετε ισχυρές συμμαχίες και να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.  
Το σύμπαν αλλάζει αλλά μαζί με αυτό αλλάζετε και εσείς. Ένα βήμα προς την ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας και την πρόοδο!!!

Οικονομικά και καριέρα
Ο τομέας των οικονομικών σας σταθεροποιείται σταδιακά καθώς ο Ποσειδώνας αποχωρεί οριστικά από τον Υδροχόο και εισέρχεται στους Ιχθείς. Οι γεννημένοι τις τελευταίες 5 ημέρες του Καρκίνου πιθανότατα να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Ο Ουρανός από τις πρώτες μοίρες του Κριού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντάς σας ουρανοκατέβατες αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Χρειάζεται να γίνεται πιο προοδευτικοί, πιο πρωτοποριακοί στον τρόπο που εργάζεστε προκειμένου να προωθήσετε το προσωπικό σας έργο. Ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογία και την επιστήμη και αυτό θα σας  βοηθήσει να ξεδιπλώσετε ταλέντα που ακόμη και εσείς οι ίδιοι πιστεύετε πως δεν έχετε. Αλλαγή αντικειμένου εργασίας μέσα στα πιθανά σενάρια. Εξετάστε προσεκτικά τους όρους της εναλλακτικής θέσης εργασίας και μη ρισκάρετε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθείτε άνεργοι. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και στις θεωρήσεις σας. Κάποιοι Καρκίνοι ενδέχεται να αποκτήσετε μία θέση εξουσίας ή ένα πόστο αρκετά εκσυγχρονισμένο.
Οι εκλείψεις προκαλούν αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας και αυτό σημαίνει πως πιθανόν να βρείτε μία νέα, συμπληρωματική εργασία στη βασική και αυτό θα επιφέρει οικονομική υποστήριξη. Δεν αποκλείεται το σενάριο να ασχοληθείτε με μία εργασία πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας και αυτό να αυξήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Εάν χάσετε τη θέση εργασίας σας μην πτοηθείτε καθώς μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικά που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν αποδεκτά. Σε μία κρίση χρειάζεται να αποφορτίζεστε και να γίνεστε ρεαλιστές προκειμένου να προσπεράσετε τις όποιες δυσκολίες που στόχο τους έχουν όχι να σας πτοήσουν αλλά να σας κάνουν στρατιώτες.  

Υγεία 
Η Αφροδίτη από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου στο ζώδιο των Διδύμων δρα καταλυτικά για την ψυχολογία σας, η οποία είναι αρκετά προστατευμένη και κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Τη συγκεκριμένη επιρροή αβαντάρει και ο Δίας, ο οποίος στο δεύτερο εξάμηνο του έτους από το ίδιο ζώδιο δημιουργεί καλύτερη ψυχολογία. Μπορείτε να γυμναστείτε ή να ακολουθήσετε το μονοπάτι του διαλογισμού. Η ενασχόληση με τη γιόγκα, τον διαλογισμό και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας όπως λόγου χάρη το ρείκι μπορούν να ενισχύσουν τις άμυνες σας και να βελτιώσουν την ψυχολογία σας.
Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στην υγεία σας από 15/5 έως 15/6 καθώς οι εκλείψεις επηρεάζουν τον εν λόγω τομέα ενώ οφείλετε να είστε προσεκτικοί και κοντά στην έκλειψη του Νοέμβρη. Να κάνετε σωστή άσκηση και να ακολουθείτε σωστή διατροφή έτσι ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.
Παράλληλα, ο Κρόνος από τον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο προκαλεί μία ολίγη εξουθένωση λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό καθώς εάν δεν κάνετε καταχρήσεις θα έχετε την καλύτερη δυνατή αντοχή.
Στο πρώτο εξάμηνο λόγω της παραμονής του Άρη στην Παρθένο προσέξτε το νευρικό σας σύστημα και τα νεύρα σας καθώς επηρεάζει κάπως δυσαρμονικά.

Σπίτι και οικογένεια
Στο πρώτο εξάμηνο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς ο Άρης από την Παρθένο πιέζει σημαντικά τέτοιου είδους σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Ας είστε διαλλακτικοί και μην εμπλέκεστε σε αντιδικίες με τέτοιου είδους άτομα.
Από τις αρχές του έτους μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 ο Κρόνος πιέζει ενδοοικογενειακές καταστάσεις και φέρνει υπερβάλλουσες υποχρεώσεις, ευθύνες και κούραση. Κάποιο άτομο της οικογένειας σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και την θετική συνδρομή σας καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας. Πολλοί Καρκίνοι θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο γάμο σας και αυτός ή θα διαλυθεί ή θα κρατήσει και θα ανανεωθεί. Στη συνέχεια και από τον Οκτώβριο περνάει στον Σκορπιό και εσείς μπορεί να έχετε νέα σταθεροποιητικά για τις ζωές των παιδιών σας ενώ πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε έναν απόγονό σας.