Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 - 11/2/2012 & Πανσέληνος Φεβρουαρίου & Σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού στον Κριό

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στις 23:54 ώρα Ελλάδας. Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί μία σύνοδο με τον Ερμή και να εντείνει τον υποκειμενισμό, γεγονός που χρήζει προσοχής στις καθημερινές μας συναλλαγές αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η Πανσέληνος του Φλεβάρη τονίζει θέματα δημιουργίας, έρωτα, παιδιών, στόχων, συλλογικών δραστηριοτήτων, φιλιών. Η γεμάτη και γόνιμη Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να ρίξει τους προβολείς της στους απανταχού ερωτευμένους είτε ερωτεύονται ένα ταίρι είτε την ίδια τη ζωή. Ωστόσο, ο υπέρμετρος υποκειμενισμός δεν οφελεί τις σχέσεις γι αυτό.... προσέχετε για να έχετε!!!!!

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα δεκάτου - τετάρτου της Ελλάδας και κρύβει πολλές παγίδες. Η αδιαλλαξία των πολιτικών αρχηγών είναι προφανέστατη με τον καμμένο Ερμή (έτσι ονομάζεται ο Ερμής στην ακριβέστατη σύνοδό του με τον ¨Ηλιο) ενάντια στο λαό (Σελήνη). Ο κίνδυνος να υπογραφούν και πάλι σκληρά μέτρα ή ακόμη και να υπάρξουν αναταραχές, είναι αυξημένος. Κάτι θα βράζει μέσα στο Φλεβάρη στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι ενώ η νευρικότητα θα γίνεται όλο και πιο έντονη. 
Αλλαγές θα γίνουν, έστω και με το ζόρι, με πολύ σκληρό τρόπο. Νέα σχέδια, νέοι στόχοι, νέα δεδομένα μπαίνουν στο προσκήνιο αλλά ο τρόπος είναι ανάλγητος και τόσο υπεροπτικός εκ μέρους των ισχυρών που μάλλον θα επιφέρει έντονες αντιδράσεις εκ μέρους του πλήθους.

Κι όλα αυτά με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται ήδη στους Ιχθείς και να πλησιάζει προς το Χείρωνα. Διελεύσεις και όψεις κοσμοϊστορικής σημασίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό την Πέμπτη και πλησιάζει τον Ουρανό σε μία σύνοδο πολλών μεγατόνων! Σε κοινωνικό επίπεδο υπογραμμίζει τις αντιδράσεις και "μιλάει" για τη συνειδητοποίηση ότι οι ανάγκες είναι κοινές για όλη την ανθρωπότητα. Αν δεν εκφραστεί με αυτό το συλλογικό τρόπο ο Ουρανός, τότε βγάζει "δόντια". Και βεβαίως εδώ πρέπει να τονίσω ότι οι λεπτοφυείς ενέργειες του Ουρανού χρειάζονται πολύ συνειδητοποιημένους ανθρώπους για να γίνουν αντιληπτές , όπως ακριβώς και όλοι οι εξωκρόνιοι πλανήτες. Αυτός είναι ο λόγος που μιλάω συνέχεια για την επιτακτική ανάγκη αναβίβασης συνειδητότητας. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού πραγματοποιείται μέσα στον ενδέκατο οίκο της Ελλάδας που καταδεικνύει το κοινοβούλιο (που φυσικά έχει αποδείξει ότι ούτε με τις προφανείς και πιο χοντροκομμένες ενέργειες δεν μπορεί να συντονιστεί, πόσο μάλλον με τις πιο λεπτοφυείς). Παρηγοριά στον άρρωστο μπορεί να αποτελέσουν οι φίλοι της χώρας που επίσης διαφαίνονται από τον ενδέκατό της οίκο. Φιλέλληνες υπήρχαν πάντα και πολύ καλά έκαναν!

Σε προσωπικό επίπεδο η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού στον Κριό μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς χωρισμούς, σεξουαλικές περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά πιθανώς μικρής διάρκειας, πάθη. Λειτουργεί σαν ένα Ηφαίστειο που το μάγμα του είναι οι ανάγκες μας, κυρίως οι ερωτικές.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη