Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
29 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβριου 2016

Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο
Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο


Αρκετά πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα.

O Ερμής θα αρχίσει την Τρίτη την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και, με την επίδρασή του, θα μας φρενάρει και θα προκαλεί ανατροπές, καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση σε περίοδο που όλοι τρέχουμε για να κερδίσουμε μια θέση στον Ήλιο για τη νέα σεζόν. 

Ο Σεπτέμβριος, με το καλημέρα, μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς ξεκινάει με μια ηλιακή έκλειψη που συνοδεύεται από σκληρές όψεις και μας καλεί να προσγειωθούμε στη γη, να είμαστε πρακτικοί, λογικοί, συνετοί, εστιασμένοι στους στόχους μας, συνειδητοί. 

Τα άστρα μας διδάσκουν ότι «εμείς κρατάμε το μαχαίρι, εμείς και το πεπόνι». Από το πώς θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις, από το πόσο συνειδητοί είμαστε, από το πόσο ικανοί να αλλάξουμε πορεία πλεύσης και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι, θα εξαρτηθεί το πόσο επιτυχημένες θα είναι οι προσπάθειές μας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. 

Ας αφουγκραστούμε τα μαθήματά τους κι ας πράξουμε το καλύτερο που μπορούμε… 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσει η ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο καθώς επίσης και όλα τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας, πατώντας εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη