Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Για όλα τα Ζώδια
ανά Δεκαήμερο Κάθε Ζωδίου



Μετά από το πολύ δύσκολο και ανατρεπτικό 2018, το 2019 φαντάζει ως σαφώς καλύτερη χρονιά! 
Και μόνο το γεγονός ότι μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο που αγαπά και κυβερνά, τον Τοξότη, είναι αρκετό για να νιώθουμε καλύτερα, να είμαστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι, να ποντάρουμε σε πιο ευχάριστες εξελίξεις. Με τον Δία στον Τοξότη, θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί, πιο ικανοί να διευθετούμε τις υποθέσεις μας, θα έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις μας. Σε κάθε περίπτωση ο Δίας από τον Τοξότη θα διευκολύνει αρκετά τις συναλλαγές μας ενώ θα μας εξωθήσει στο να καταφύγουμε στο εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για δουλειές. Ωστόσο, το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να πάρουμε από τον Δία στον Τοξότη, αρκεί να το θελήσουμε και να το επιδιώξουμε, είναι να είμαστε πιο συνειδητοί, πιο πνευματικοί, πιο φιλοσοφημένοι και σαφώς πιο σκεπτόμενοι.

Η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση του 2019 είναι η οριστική είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, στις 6 Μαρτίου. Ο Ουρανός θα παραμείνει στο δύσκαμπτο, για τις ιδιότητές του, περιβάλλον του Ταύρου για επτά χρόνια, διάστημα στο οποίο θα επιφέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία, καταλύοντας τα ισχύοντα μέχρι αυτή τη στιγμή και δημιουργώντας νέα μοντέλα διαχείρισης των πόρων και των χρημάτων.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν θα κερδίσουμε τίποτε μόνιμο αν δεν σεβαστούμε τις επιταγές του Κρόνου από τον Αιγόκερω και δεν καταβάλουμε τις ανάλογες προσπάθειες, αν δεν είμαστε τέκνα του καθήκοντος και της ευθύνης. Αλλιώς οι επιτυχίες μας θα είναι πρόσκαιρες.

Καλό θα ήταν να θυμόμαστε ότι η σύγχυση που μπορεί να επιφέρουν οι συναισθηματικές μας υπερχειλίσεις μας, μπορεί να μας βγάλει από το δρόμο μας και, αντί να ευοδωθούν οι στόχοι μας, να κυνηγάμε την ουτοπία που θα έχουμε φαντασιωθεί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε την επίδρασή του για να εξάρουμε την φαντασία μας και να αναβιβασθούμε πνευματικά και όχι για να παραμυθιαζόμαστε.


Η σελίδα της ζωής μας που θα γεμίσει από τα γεγονότα του 2019, θα πρέπει να είναι γραμμένη με όσο το δυνατόν περισσότερη σύνεση, δημιουργικότητα, αγάπη και συνειδητοποίηση ότι όπου στρώνουμε κοιμόμαστε! 
Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί, να διαχειριστεί τις δυσκολίες και να αξιοποιήσει τις θετικές επιδράσεις των άστρων. 

Σκοπός των ετησίων προβλέψεων είναι να μάθουμε με ποιο τρόπο και πότε θα πρέπει να κινηθούμε, πότε να κρατάμε επιφυλακτική στάση και τι πρέπει να μάθουμε από την αέναη διδασκαλία των άστρων. 

Για περισσότερη ακρίβεια πρόβλεψης και επειδή μου το ζητήσατε, προβλέψεις ανά δεκαήμερο!!!




Σμάρω Σωτηράκη