Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Δίδυμοι 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις


Η στιγμή της δικαίωσής σας έφθασε! Μετά από μία πιεστικότατη διετία, από το τελευταίο δίμηνο του 2009 έχει αρχίσει μία νέα εποχή στη ζωή σας, στην οποία θα χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον, πιο συμβατό προς τις επιθυμίες και τα προσόντα σας, αρκεί να έχετε μετατρέψει τα παθήματά σας σε μαθήματα για το μέλλον.

Ενώ η εκκίνηση του 2010 θα είναι δυσάρεστη λόγω των πασχόντων οικονομικών σας, από τον Φεβρουάριο θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να δράσετε και, αποφασιστικά, να παλαίψετε για το καινούργιο μοντέλο ζωής που θέλετε να χτίσετε.
Ο Μάρτιος θα είναι για σας ένας σημαντικός μήνας καθώς εκτός του γεγονότος ότι οι στόχοι σας θα ευοδώνονται με ευκολία, οι ορίζοντές σας θα διευρύνονται ακόμη περισσότερο και, όσοι θα είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά, μπορεί να βάλετε τις βάσεις για μία σαφώς πιο επιτυχημένη και αποδοτική καριέρα.

Από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου που ο Κρόνος θα επιστρέψει στη παρθένο, θα νιώθετε ότι περνάτε τις τελικές δοκιμασίες σας πριν πάρετε το βραβείο του σύμπαντος που θα είναι η καταξίωση για όσους το αξίζουν, έχουν κουραστεί, έχουν τολμήσει και έχουν βαδίσει με συνέπεια και με ηθικές αρχές.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε στο διάστημα από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαίου που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα προκαλεί πολλά εμπόδια και ανατρεπτικές καταστάσεις. Την ίδια περίοδο θα πρέπει να φυλάτε τα νότα σας από τους άσπονδους φίλους που μπορεί να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σας.
Ωστόσο, η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 25 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαίου υπόσχεται τα καλύτερα για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους, σημαντικές επιτυχίες για τους αδέσμευτους και επιβεβαιώσεις από το φαύλο παρελθόν σας γι αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία συντηρητική στάση στις δουλειές και να δοθείτε στον έρωτα...

Η παραμονή του Άρη στο δυσαρμονικό για το ζώδιό σας περιβάλλον της Παρθένου από τις 7 Ιουνίου μέχρι τις 29 Ιουλίου θα είναι ο πιεστικός παράγοντος που σε συνδυασμό με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει γεγονότα που θα σας απογοητεύσουν. Να θυμάστε ότι οι απώλειες εκείνης της περιόδου θα σας απαλλάξουν από πιεστικές καταστάσεις, πράγμα που θα το αντιληφθείτε αργότερα όταν θα μπορέσετε να δείτε πιο ήρεμα τις καταστάσεις που σας αφορούν.

Ο Αύγουστος προσφέρεται για επαναφόρτιση των μπαταριών σας και μόνο, πράγμα πολύ χρήσιμο, καθώς από τις 15 Σεπτεμβρίου θα βουτήξετε στα βαθιά νερά για να «βγάλετε λαυράκι» τόσο στη καριέρα όσο και στη προσωπική σας ζωή.
Ένας καλός γάμος ή ένα παιδάκι είναι στη σφαίρα του εφικτού εκείνη τη περίοδο. Αν δουλέψετε σκληρά στο δίμηνο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου που οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα απαιτούν το μάξιμουμ του χρόνου σας και αν κάνετε πολύ συντηρητική διαχείριση των χρημάτων σας τον Δεκέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή και την έκλειψη στο ζώδιό σας, ο απολογισμός του 2010 θα είναι θετικός.

Σμάρω Σωτηράκη