Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ταύρος 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Αν και δεν πολυ-αγαπάτε τις αλλαγές, το 2010 μπορεί να σας υποχρεώσει να κάνετε αρκετές. Κάποια δεδομένα γύρω σας μπορεί να αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένατε και να σας πιάσουν απροετοίμαστους. Γι' αυτό πρέπει να είσαστε σε εγρήγορση φέτος και σε καλή επαφή με το περιβάλλον σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιδράσετε σε εύθετο χρόνο στις όποιες αλλαγές σας αφορούν και να κάνετε άμεσα τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να πείτε ένα αντίο στην κλασική νωχέλειά του ζωδίου σας και να υιοθετήσετε πιο γρήγορους ρυθμούς, γιατί οι πλανητικές επιδράσεις που θα δεχτείτε φέτος θα σας επιβάλλουν να αγωνιστείτε σκληρά, ενώ οι εξελίξεις θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες.

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 ο πλανήτης Άρης βρίσκεται στο Λέοντα και σας έχει ίσως δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση, εκνευρισμούς και πιέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και γενικότερα. Από μία σπάνια συγκυρία, ο Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το δυσαρμονικό για σας περιβάλλον μέχρι και τις 7 Ιουνίου, οπότε οπλιστείτε με πολύ υπομονή και αποφύγετε γενικά τις "εν θερμώ" ενέργειες.

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και τους ορίζοντες σας. Φροντίστε όμως να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, γιατί στις 15 Γενάρη θα συμβεί μία έκλειψη Ηλίου που μπορεί να φέρει τα πάνω - κάτω. Αποφύγετε γενικά να κάνετε σημαντικές συναλλαγές και συμφωνίες στο πρώτο 15θήμερο του Γενάρη, αφού πέρα από την έκλειψη θα είναι ανάδρομος και ο πλανήτης Ερμής. Μέχρι τις 10 Μαρτίου θα παρουσιάζονται ανατροπές στις υποθέσεις σας, οι οποίες δεν θα σας επιτρέπουν να τις διεκπεραιώσετε με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε (φροντίστε λοιπόν να έχετε τότε στη διάθεση σας εναλλακτικές λύσεις). Το έδαφος θα γίνει πιο πρόσφορο από τις 11 Μαρτίου μέχρι το τέλος του Απρίλη, διάστημα το οποίο θα είναι πιο εύπεπτο καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα φωτίζει τις ερωτικές σας σχέσεις και θα δημιουργεί πιο ήρεμες και γόνιμες συνθήκες γύρω σας.

Στο διάστημα 8 Απριλίου - 21 Ιουλίου ο πλανήτης Κρόνος επιστρέφει από αναδρομή σε ένα ιδιαίτερα ευνοικό απέναντι σας περιβάλλον, δίνοντας σας μία δεύτερη ευκαιρία για να αξιοποιήσετε καταστάσεις και για να αναρριχηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο στη δουλειά σας.

Το καλοκαίρι προσφέρεται κυρίως για ξεκούραση που θα σας χρειαστεί, καθώς από τις 14 Σεπτεμβρίου αρχίζει μία περίοδος στην οποία, με αρωγό σας τον Δία από τους Ιχθείς - και με πολύ κόπο - θα ευοδωθούν οι στόχοι σας και θα βάλετε τις βάσεις για μία πιο σταθερή καριέρα. Παράλληλα, θα συνάψετε καινούργιες συνεργασίες και θα πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας στη προσωπική σας ζωή. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι αν δεν βρείτε τη δύναμη να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να προσαρμοστείτε στις εξωτερικές συνθήκες θα πιέζεστε συνέχεια, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει έντονο άγχος.

Σμάρω Σωτηράκη