Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Κριός 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις


Το 2010 αποτελεί την αφετηρία μιας μακρόχρονης περιόδου, στην οποία θα διαδραματιστούν κοσμοϊστορικές αλλαγές στη ζωή σας - εξαιτίας των ισχυρότατων πλανητικών επιδράσεων που θα δεχτείτε (ειδικά αν είσαστε γεννημένοι Μάρτιο). Ο αυστηρός πλανήτης Κρόνος στο ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύει τη κοσμική εκείνη αρχή που θα αντικατοπτρίσει μέσα από διαφόρων ειδών δοκιμασίες τις επιλογές σας, προκειμένου να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη τους. Η πειθαρχία και η ωριμότητα είναι οι αρετές που καλείστε να επιδείξετε περισσότερο φέτος. Θα πρέπει να κάνετε το οικοδόμημα της ζωής σας πιο γερό και ανθεκτικό και γενικά να συγκροτήσετε τον εαυτό σας.

Μία άλλη ισχυρότατη πλανητική επιρροή θα δεχτείτε από τον πλανήτη των βαθιών μεταμορφώσεων τον Πλούτωνα, που σας "κοιτάζει" από το δυσαρμονικό απέναντι σας ζώδιο του Αιγόκερου. Ο Πλούτωνας σας ζητάει να σκύψετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε την πραγματική πηγή δύναμης για σας, εκείνη της ψυχής σας (την οποία θα εκμεταλλευτείτε στο ακέραιο μόνο όταν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις μύχιες φοβίες σας και ανασφάλειες σας). Παράλληλα, ο αινιγματικός αυτός πλανήτης σας ζητάει να κάνετε τώρα κάποια βαθιά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας.

Σαν να θέλουν να σας δώσουν μία πρόγευση των όσων θα έρθουν στο άμεσο μέλλον, φέτος θα μπουν για λίγο στο ζώδιο σας οι πλανήτες Δίας και Ουρανός (ο Δίας μεταξύ 6 Ιουνίου και 9 Σεπτεμβρίου και ο Ουρανός μεταξύ 28 Μαίου και 14 Αυγούστου. Μετά, κινούμενοι ανάδρομα και οι δύο αυτοί πλανήτες θα επιστρέψουν στους Ιχθείς). Και ο Δίας και ο Ουρανός είναι απελευθερωτικοί πλανήτες, επομένως θα καταλύσουν φραγμούς και εμπόδια στη ζωή σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ανατρεπτικό και συναρπαστικό για σας (φροντίστε όμως να κινηθείτε συνετά κοντά στις δύο δυσαρμονικές για σας εκλείψεις, που θα συμβούν στις 26 Ιουνίου και στις 11 Ιουλίου).

Η εκκίνηση της χρονιάς μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη για σας - με την έκλειψη Ηλίου να γίνεται στο δυσαρμονικό απέναντι σας Αιγόκερω, μέσα στο οποίο θα κινείται ανάδρομα και ο πλανήτης Ερμής. Θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να εντοπίσετε και να βελτιώσετε τα λάθη σας.
Οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες τον Φεβρουάριο αλλά τα καλύτερα αναμένονται μετά τις 10 Μαρτίου που ο Άρης θα είναι ορθόδρομος στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Λέοντα. Θα ξεκινήσει τότε μία περίοδος στην οποία - εκτός από εύνοια στον έρωτα - θα αναπτυχθούν οι προϋποθέσεις για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες.
Από τις 12 Ιουνίου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα δέχεστε τις επιθετικές επιδράσεις ενός δυσαρμονικού συστήματος όψεων από τους Κρόνο, Πλούτωνα, Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζωδιακό σταυρό και σας επιβάλλει να είστε πολύ επιφυλακτικοί προς όλους και όλα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο.
Το τελευταίο τετράμηνο του 2010 θα είναι αποδοτικό, αν είστε διατεθειμένοι να αποδεχθείτε το γεγονός ότι ένας κύκλος της ζωής σας κλείνει οριστικά, για να ανοίξει ένας σημαντικός καινούργιος.

Σμάρω Σωτηράκη