Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Παρθένος 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Μετά από μία δύσκολη διετία στη διάρκεια της οποίας ήρθατε αντιμέτωποι με διαφόρων ειδών δοκιμασίες και με απαιτητικές συνθήκες, ήρθε η στιγμή να ανασάνετε και να αρχίσετε να παίρνετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Αρκετοί πλανήτες μετακινούνται φέτος σε πιο ευνοικές απέναντι στο ζώδιο σας θέσεις ανοίγοντας καλύτερες προοπτικές και δίνοντας σας περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Γενικά, το 2010 δείχνει να είναι η αφετηρία ενός καινούργιου δρόμου τον οποίο καλείστε να βαδίσετε, ο οποίος μπορεί να σας βγάλει σε πολύ ενδιαφέροντα μέρη, αρκεί να ξεβολευτείτε από τη ρουτίνα σας και να δείξετε τόλμη και αποφασιστικότητα.

Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί Αύγουστο θα αναγεννηθείτε και θα μεταμορφωθείτε με θετικό τρόπο φέτος (χάρη στις επιρροές του Πλούτωνα, που σας "κοιτάει" ευνοϊκά μέσα από το φιλικό απέναντι σας ζώδιο του Αιγόκερου).Ο Πλούτωνας θα σας δώσει ευκαιρίες για να εκφράσετε πιο ανοιχτά, ελεύθερα και δημιουργικά τα συναισθήματα σας και τις ψυχικές σας διαθέσεις.

Από τις πιο σημαντικές ειδήσεις είναι αυτή της εισόδου του πλανήτη Δία στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο των Ιχθύων (που εκπροσωπεί για σας τον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεων σας). Ο Δίας θα ρίξει το ευεργετικό του φως σε αυτόν τον τομέα και θα φέρει στη ζωή σας πιο ολοκληρωμένες και ευχάριστες σχέσεις και συνεργασίες.

Η χρονιά δε φαίνεται να ξεκινάει κάτω από τους ιδανικότερους οιωνούς για σας, αφού μέχρι τις 15 Ιανουαρίου ο Ερμής - ο πλανήτης που σας κυβερνάει - είναι ανάδρομος.
Μετά όμως ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος, ενώ 2 μέρες μετά (στις 18 Ιανουαρίου) ο ευεργετικός Δίας μπαίνει στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών. Όλα αυτά δηλώνουν ότι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη αρχίζει  η καταλληλότερη περίοδος για να δράσετε και να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Η τύχη σας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις 12 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου και θα φωτίσει τις σχέσεις τόσο τις επαγγελματικές όσο -κυρίως- και τις διαπροσωπικές.

Μέχρι τις 7 Απριλίου όσοι Παρθένοι είστε αποφασισμένοι να παλαίψετε όχι μόνο για να καλύψετε τα κενά της προηγούμενης διετίας αλλά και για να ένα καλύτερο μέλλον, στηριγμένο σε πιο γερές βάσεις, θα έχετε συνάψει καινούργιες συνεργασίες ή θα έχετε πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη προσωπική σας ζωή.

Από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου ο Κρόνος θα βρίσκεται για τελευταία φορά στο ζώδιό σας για να σας βάλει στη διαδικασία να δώσετε τις τελευταίες "εξετάσεις" σας, ιδιαίτερα σε όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν έχετε μετατρέψει τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον κι αν είστε έτοιμοι να αποποιηθείτε τις καταστάσεις της ζωής σας που βρίσκονται σε σήψη,  να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα σας επιβραβεύσει με ευκαιρίες και επιτυχία.

Να θυμάστε ότι μέχρι τις 6 Ιουνίου πρέπει να φυλάτε τα νότα σας και να μην εμπιστεύεστε τον καθένα γιατί μπορεί να σας βλάψουν κάποια άτομα που θα κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας.

Από τη τελευταία εβδομάδα του Ιούλη θα αρχίσει μία πολύ σημαντική περίοδος της ζωής σας, στην οποία θα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε πολύ σκληρά προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας αλλά οι κόποι σας θα αποδώσουν αξιόλογους καρπούς. Αν είστε εστιασμένοι στους στόχους σας, ιδιαίτερα στο διάστημα από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος κι αν δεν πάρετε οικονομικά ρίσκα, οι στόχοι σας θα ευοδωθούν.
Ωστόσο, είναι προτιμότερο να έχετε διεκπεραιώσει κάθε υποχρέωσή σας μέχρι το τέλος του Νοέμβρη και να κρατήσετε μία εντελώς συντηρητική στάση τον Δεκέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή και την έκλειψη στο ζωδιακό σας σταυρό.

Το 2010 ανοίγει τους ορίζοντές σας για καινούργιες συνεργασίες και για την εδραίωση μιας καλύτερης καριέρας αλλά είναι απαγορευτικό για όσους μπείτε στο πειρασμό να βγάλετε εύκολο κέρδος, να ρισκάρετε τα χρήματά σας ή να ζητήσετε μεγάλη αμοιβή χωρίς να προσφέρετε την ανάλογη εργασία.
Σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει καθώς θα απαλλαγείτε από τις σαθρές καταστάσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο και, αρκετοί, θα βρείτε τη μεγάλη σας αγάπη....

Σμάρω Σωτηράκη