Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ζυγός 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που διαφυλλάττει ως κόρη οφθαλμού τις ισορροπίες γύρω του, φέτος θα βρεθείτε στο "μάτι" κάποιων ισχυρά δυσαρμονικών επιρροών (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί Σεπτέμβριο). Η αλήθεια είναι ότι τόσο δυσαρμονικές επιρροές δεν είχατε συναντήσει ποτέ άλλοτε στη ζωή σας και γι' αυτό θα πρέπει φέτος να επιστρατεύσετε όλες σας τις αρετές (ωριμότητα, διπλωματία, λεπτή κρίση κ.λ.π.) για να αντιμετωπίσετε κατάλληλα τα καταιγιστικά γεγονότα που αναμένεται να συμβούν στη ζωή σας και για να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
Αν κάνετε ενέργειες που δεν θα χαρακτηρίζονται από ωριμότητα και αλήθεια αλλά θα υποκινούνται αποκλειστικά από τις ανασφάλειες σας τότε οι πλανήτες που σας επηρεάζουν (Κρόνος - Πλούτωνας) θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σκληρά και ακραία γεγονότα, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσετε τις ελλείψεις σας και να αλλάξετε τρόπο ζωής. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας το σύστημα "κρύβω τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι" δεν θα δουλέψει φέτος, αφού πρέπει να πάρετε πλήρως τις ευθύνες σας και να αντικρύσετε στα μάτια κάθε πλευρά της ζωής σας που είχατε παραμελήσει και προτιμούσατε να αφήσετε στην άκρη, γιατί τη θεωρούσατε βαρετή ή δυσάρεστη. Και τα πράγματα θα τα κάνει ακόμη πιο ακραία ο Πλούτωνας, ο οποίος σε συνδυασμό με τον Κρόνο επηρεάζει ισχυρότατα το ζώδιο σας, ζητώντας από σας να κάνετε μία μεγάλη μεταμόρφωση στη ζωή σας τώρα, αποβάλοντας κάθε τι το παλιό και φθαρμένο.

Οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις πρώτες ημέρες του 2010 αλλά μετά τις 20 αρχίζει ένα ευνοϊκότερο διάστημα για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο ευχάριστες τον Φεβρουάριο ενώ ο Μάρτιος υπόσχεται ευόδωση των στόχων σας και επιτυχίες στη προσωπική σας ζωή, υπό τη προϋπόθεση ότι θα είστε μεθοδικοί και συνετοί.

Στο δίμηνο Απριλίου - Μαίου θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν σας και να προετοιμάσετε μυαλό και συναίσθημα για ένα γενναίο άνοιγμα μιας λευκής σελίδας ζωής, την οποία είναι στο χέρι σας να γράψετε με χρυσά γράμματα.

Άκρως επιφυλακτικοί πρέπει να είστε στο δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου που θα σας ταλανίσουν οι εκλείψεις στο ζωδιακό σας σταυρό.
Επί πλέον στις 28 Μαίου μπαίνει ο Ουρανός στο διαμετρικά αντίθετό σας ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου για να προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες των Ζυγών που έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.
Η ατμόσφαιρα θα ενταθεί και από τη παρουσία του Δία στον Κριό (6/6 - 8/9), ο οποίος, συνδυασμένος με τον Ουρανό, μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές ή να αποδειχθεί πολύ αποκαλυπτικός για τις επιλογές σας.

Τον Αύγουστο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα χαλαρώσετε, θα ανακτήσετε την ερωτική σας θέρμη και γοητεία και θα αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα.

Το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκρτωβρίου υπόσχεται σκληρή δουλειά και δεν αποκλείει τις επιτυχίες, αρκεί να είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας και να μη πάρετε παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα.

Η χρονιά θα κλείσει ευχάριστα για όσους είστε δυναμικοί και δεν φοβάστε τις επιβεβλημένες αλλαγές άλλά στενάχωρα για όσους δεν είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε τη φαινομενική σας ασφάλεια.

Σμάρω Σωτηράκη