Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Έκλειψη Ηλίου 15/1/2010: οι κρυσταλλωμένες μας δομές ρευστοποιούνται

Τη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 στις 9:11, ώρα Ελλάδας, θα γίνει στο ουράνιο στερέωμα η συνάντηση του Ηλίου και της Σελήνης. Τα φώτα θα τρεμοσβήσουν σ' αυτή τη κοσμική αγκαλιά, τουλάχιστον για κάποιες χώρες της Αφρικής και της Νότιας Ασίας από τις οποίες θα περάσει το μονοπάτι της έκλειψης.

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο αυστηρό περιβάλλον του Αιγόκερου που σχετίζεται με τις κοινωνικές δομές και την επιτυχία που διαγνώνεται μέσω της ύλης και της αναγνωρισιμότητας γι αυτό και αναμένονται σκάνδαλα κάποιων επωνύμων. Κουτσομπόληδες μεσημεριανών, πρωινών και λοιπών ωρών ενωθείτε!

Το ωροσκόπιο της έκλειψης καταστρωμένο για την Αθήνα δηλώνει ότι θα επικρατήσει μία χαοτική κατάσταση καθώς δεν αποκλείονται οι απεργίες ή κάποιες κοινωνικές αντιδράσεις. Οι σεισμοί ή οι πλημμυρίες είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά εμείς δεν πτοούμαστε καθώς δεν μας τρομάζει τίποτε ή μη μόνο η πιθανότητα να μας πέσει ο ουρανός στον κεφάλι, μα τον Τουτάτη!

Για τους πιο ενημερωμένους επί των αστρολογικών, η έκλειψη πραγματοποιείται για την Αθήνα στο δωδέκατα οίκο και σαν να μη έφτανε αυτό έχει και τον Ποσειδώνα στον ωροσκόπο που σημαίνει ότι τα χαρτομάντηλα θα έχουν μεγάλη κατανάλωση είτε γιατί οι ιώσεις θα μας σπάσουν εντελώς τα νεύρα είτε λόγω υπερευαισθησίας και του δακρύβρεχτου μελό που συνεπάγεται.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με την έκλειψη στο δωδέκατο οίκο δηλώνει ότι το παρασκήνιο θα πάρει φωτιά γι αυτό να φυλάτε τα νότα σας από τους θελκτικούς που μπορεί να είναι τρομακτικοί όταν πέσουν οι μάσκες. Να προσέχετε γιατί αν αισθανθείτε ένα γαργαλητό στη τσέπη σας στο μετρό, δεν θα είναι χιονίστρα αλλά -πιθανότατα- το χέρι του αετονύχι της διαδρομής...

Κι όλα αυτά με το τετράγωνο των υπερδυνάμεων Κρόνου - Πλούτωνα να απειλεί για σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς...

Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι αιγόκεροι, οι κριοί, οι καρκίνοι και οι ζυγοί που δέχονται τις αρνητικές πλανητικές επιδράσεις στο δόξα πατρί.
Οι υπόλοιποι κρατήστε μικρό καλάθι και να θυμάστε: προσέχουμε για να έχουμε!

Σμάρω Σωτηράκη