Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ηλιακή Έκλειψη 1ης Ιουλίου: "Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ και Μυρσίνη εσύ δοξαστική μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μου"

Σήμερα το πρωί πραγματοποιείται μία πολύ επιθετική μερική Ηλιακή έκλειψη, στις 9 μοίρες και 12΄ του Καρκίνου. Η ιδιαιτερότητα αυτής της έκλειψης είναι ότι συμμετέχει σε ένα Μεγάλο Σταυρό, ένα πολύ σκληρό σύστημα όψεων, του οποίου της επιδράσεις ζούμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Σταυρός βαραίνει από τα τεθωρακισμένα του ζωδιακού (Κρόνος, Ουρανός και Πλούτωνας) που ευθύνονται για τις μεγάλες αλλαγές, οι οποίες δυστυχώς έπονται μεγάλων καταστραφών.

Οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων και τα επακόλουθα που συνεπάγονται τέτοιου είδους "εξεγέρσεις" του πλανήτη, είναι αναμενόμενες μέσα στους επόμενους μήνες. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η έκλειψη θα επιδρά για αρκετό καιρό ενώ στα μέσα του Αυγούστου που θα δυναμιτιστεί από τον Άρη, μπορεί να έχουμε καταστροφές ή εξεγέρσεις λαών ή -γενικότερα- βίαια γεγονότα στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατικών ενεργειών.

Αυτή η έκλειψη αποκαλύπτει το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας (για το οποίο σας έχω μιλήσει εκτενώς και σε παλαιότερες αναρτήσεις μου από τις αρχές του 2010), τον ευτελισμό των αξιών μπροστά στα τραπεζικά συμφέροντα, την κατάρρευση των προσωπίων (δήθεν δημοκρατία, κλπ) και την αποκάλυψη μιας ακραίας απολυταρχικής τάξης πραγμάτων, η οποία προσκυνά τα συμφέροντα των τραπεζών σε βάρος των λαών. Μιας απολυταρχικής εξουσίας που ευτελίζει πατρίδα, λαό, ιστορία και καταλύει κάθε αξία της κοινοβουλευτικής πολιτικής καθώς χαρίζεται στην άρχουσα τάξη του χρήματος και του κέρδους. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε όλον τον πλανήτη και, κυρίως, στην Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα μας τα νιώθουμε ήδη στο πετσί μας.

Οι εξεγέρσεις του πλήθους είναι αναμενόμενες με τον Ουρανό να μπαίνει στο παιχνίδι και να αποτελεί τη δύναμη που ενοποιεί τοιυς αγανακτισμένους απ' άκρη σ' άκρη του πλανήτη αλλά και ταυτόχρονα να αποτελεί το "φιτίλι¨ που είναι έτοιμο να ανάψει τη βόβμα που θα καταλύσει το σύστημα εξαπάτησης των λαών και θα αναδείξει την Αλήθεια.

Το αναμενόμενο είναι ότι έπονται πολλά γεγονότα, εντάσεις, σκληρές αντιπαραθέσεις, βιαιότητες καθώς το "σύστημα" θα αντιλαμβάνεται ότι τρίζουν τα θεμέλια του. Πρέπει να θυμάστε ότι το μείζον θέμα της οικονομίας και του απολυταρχισμού του ακραία άδικου τραπεζικού συστήματος, δεν αφορά μόνο εμάς τους Έλληνες. Είναι παγκόσμιο και -προς το παρόν- επικεντρώνεται στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα για την Ελλάδα μας, αν κάνουμε τη συναστρία της έκλειψης με το ωροσκόπιο της Ελλάδας, με το ωροσκόπιο της ανασχηματισμένης κυβέρνησης ("άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς") αλλά και του Γεωργίου Παπανδρέου, το βέβαιο είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση σύντομα θα είναι παρελθόν.
Εδώ όμως μπαίνει το ερώτημα; Πώς θα επέλθει η ουσιαστική αλλαγή που θα απαλλάξει τον λαό από τα βάρη που ήδη του έχουν επιβάλλει; Από που θα έρθει η λύτρωση; Ομολογώ ότι το ωροσκόπιο της σημερινής έκλειψης δεν μας δίνει πολλές διεξόδους. Το βέβαιο είναι ότι χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια, αγώνας και σύνεση. Σύνεση εκ μέρους όλων μας γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι αυτά που ζούμε τώρα είναι ανάλογα με αυτά που είχαν συμβεί στο παρελθόν στη δεκαετία του 1930 και τότε είχαν οδηγήσει στο να επιβληθούν απολυταρχικά καθεστώτα και τελικά στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος ναι μεν επέφερε μεγάλες αλλαγές αλλά με τεράστιο κόστος.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι σε βάθος χρόνου θα επέλθουν αλλαγές αλλά ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι, ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό ώστε να επιφέρουμε το καλύτερο χωρίς να κατεθέσουμε το ανάλογο τίμημα.

Εμείς οι Έλληνες που αυτή τη στιγμή είμαστε οι πιο θιγμένοι, ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, ας αποδεχτούμε τα λάθη μας (μην ξεχνάμε πώς κατασπαταλήσαμε τη δύναμη της ψήφου μας) κι ας αποφασίσουμε με γενναιότητα να αλλάξουμε στάση ο καθένας προσωπικά και στη συνέχεια όλοι μαζί συλλογικά. Ας δώσουμε ότι πιο θετικό απορρέει από το είναι μας στην προσπάθεια να φύγουν όλοι μαζί οι καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, έχοντας πάντα αίσθηση του μέτρου και τη φώτιση για να κάνουμε το καλύτερο.
Παρήγορο πάντως είναι το γεγονός ότι "η Ελλαδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά"!

Σμάρω Σωτηράκη

Αν θέλετε να έχετε μια πιο ολοκρηρωμένη εικόνα για τις όψεις και τις θέσεις των πλανητών που συμμετέχουν στην έκλειψη, διαβάστε:
Κρόνος στο Ζυγό 
Ουρανός στον Κριό 
Πλούτωνας στον Αιγόκερω