Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19 - 25/2/2012 & Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί μόλις η Τετάρτη παραλάβει τη σκυτάλη από την Τρίτη, στις 22 του μήνα, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Μια Νέα Σελήνη φουλ στον Ποσειδώνα καθώς σχηματίζει σύνοδο μαζί του και μάλιστα γίνεται στο σπίτι του, τους Ιχθείς, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην παρουσία του. 
Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, με συντεταγμένες Αθήνας, τα Φώτα είναι στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου (και μάλιστα σε σύνοδο με την ακμή του τετάρτου), σε σύνοδο με Ποσειδώνα και Χείρωνα, σε εξάγωνο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Κρόνο. 
Σε πολιτικό επίπεδο το σκηνικό είναι ανησυχητικά απατηλό αλλά τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες μάλλον έχουμε συνηθίσει. Τα λάθη που μπορεί να γίνουν θα είναι πολύ σοβαρά αλλά πιο πιθανή είναι  η εσκεμμένη εξαπάτηση του κοινού. Σκάνδαλα θα δουν το φως της δημοσιότητας. Μέσα στο μήνα που ακολουθεί δεν αποκλείεται να ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο που να σχετίζεται με το πετρέλαιο ή να υπάρξουν οικονομικές πιέσεις με μπροστάρη το πετρέλαιο. Το θέμα των φαρμάκων θα απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη και, δυστυχώς, με έναν τρόπο αρνητικό για τον κόσμο, μιας και οι κρατούντες ετοιμάζουν σκανδαλώδεις εξελίξεις για να τα ελέγξουν. 


Στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης ο Ερμής από τους Ιχθείς πάει να κλείσει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στην Παρθένο. Αντίθεση που θα γίνει απόλυτα ακριβής την Πέμπτη και μάλιστα με την Αφροδίτη στο παιχνίδι, η οποία από το Κριό όπου βρίσκεται, θα σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Άρη. Το αίμα βράζει και θέλει προσοχή καθώς οι καβγάδες, οι εντάσεις, οι διαφοροποιήσεις θέσεων θα γίνουν τρόπος ζωής. Άλλωστε στην πολιτική σκηνή έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, μιας και οι πολιτικοί που κατάλαβαν ότι δεν θα ξαναδούν σταυρό, ει μη μόνο στην εκκλησία, προσπαθούν να το παίξουν αθώες περιστερές, ποντάροντας στην πιθανότητα να ξεχάσουμε τον μέχρι τώρα άθλιο ρόλο τους.

Σε προσωπικό επίπεδο να προσέχετε κάθε σας κίνηση καθώς οι απάτες, οι αυταπάτες, τα λάθη λόγω ωραιοποιήσεων θα γίνουν τρόπος ζωής, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις αλλά όχι μόνο σε αυτές. Οι αντιπαραθέσεις, οι καβγάδες, η κακή συνεννόηση, ενισχυμένα με πάθη, ζήλια, κτητικότητα αλλά και έντονη σεξουαλικότητα θα αποτελέσουν τη συνταγή που θα αποδειχθεί δύσπεπτη για πολλά ζευγάρια καθώς θα είναι δύσκολο να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Για ακόμη μία φορά το σύνθημα "κάντε έρωτα και όχι πόλεμο" αποτελεί την καλύτερη συμβουλή.   
Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς επίσης και όσοι χρησιμοποιούν κατά κόρον τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη και την αντίθεση Ερμή - Άρη. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη