Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/2 - 3/3/2012

Η χαρωπή αποκριάτικη εβδομάδα μας ξεκινά ελπιδοφόρα καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι της Κυριακής θα βρίσκεται στον Ταύρο, έτοιμη για το διήμερο της γιορτής. Θα ενεργοποιήσει το Δία με σύνοδο και τον Πλούτωνα με τρίγωνο αφού πρώτα θα έχει σχηματίσει μία όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Το μήνυμα της Σελήνης είναι σαφές: μασκαράδες (και όχι "μασκαράδες") όλου του κόσμου ενωθείτε, διασκεδάστε, τραγουδίστε, φάτε, πιείτε και αράξτε.... Στον Ταύρο βρίσκεται η Σελήνη! Δεν έχετε κανένα λόγο να οδηγήσετε ή να μετακινηθείτε. Άλλωστε με τον Άρη ανάδρομο στην Παρθένο και τον Ερμή στους Ιχθείς, δεν είναι για να παίρνουμε τα βουνά και τα λαγκάδια.

Η Τρίτη με τη Σελήνη να σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Ερμή είναι θετική για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, σημαντικά ραντεβού και ευνοεί κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπούς, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου.

Από την Τετάρτη αρχίζουν οι πιεστικές καταστάσεις καθώς η Σελήνη περνάει στο μεταβλητό περιβάλλον των Ιχθύων για να ενεργοποιήσει με επιθετική όψη τετραγώνου τον ανάδρομο Άρη από την Παρθένο, ο οποίος οδεύει ολοτοχώς με την όπισθεν για να δώσει μιαν αντίθεση στον Ήλιο, κοινώς να κάνει τα δικά του διασπαστικά τερτίπια. Εντάσεις, αντιπαραθέσεις, σκληρότητες θα είναι στο πρόγραμμα.

Η εβδομάδα κλείνει με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο του Κριού οδεύοντας προς την εκρηκτική σύνοδό του με τον Ουρανό, όψη για που θα αναπτύξουμε την επόμενη εβδομάδα ενώ το Σαββατοκύριακο 3-4/3,  η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει αντίθεση με τον Κρόνο για να προκαλέσει διαταραχές σε σχέσεις που δεν πατούν σε γερές βάσεις. Παγερή ατμόσφαιρα και χαμηλό βαρομετρικό στον έρωτα συνδυασμένα με οικονομικά προβλήματα ή με άδειασμα τσέπης. Ας ελπίσουμε ότι τα τζιμάνια μας οι πολιτικοί δεν θα σκεφτούν ένα καινούργιο χαράτσι.


Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη και την αντίθεση Ερμή - Άρη. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Καλή Σαρακοστή!

Σμάρω Σωτηράκη