Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τα τερτίπια της Αφροδίτης & Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10 - 16 Νοεμβρίου 2013


Πρωταγωνίστρια των ημερών η Αφροδίτη, η οποία από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μιας και η περιοδεία της στο συγκεκριμένο ζώδιο θα κρατήσει τέσσερις μήνες. 
Αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και οι δύο τους θα βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Ουρανό.
Και μόνο το γεγονός ότι ενεργοποιείται το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα είναι ανατριχιαστικό καθώς αυτές οι δύο υπερδυνάμεις απαιτούν αλλαγές και συνειδητοποιήσεις που δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν από την ανθρωπότητα, τουλάχιστον όσο κυριαρχούν οι παρασυρμένες από το φόβο μάζες και οι άνθρωποι δεν εξατομικεύονται και δεν αποφασίζουν να είναι ελεύθερα, ηθικά, σκεπτόμενα όντα.
Κάθε φορά που ενεργοποιείται αυτό το τετράγωνο από έναν προσωπικό πλανήτη, συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα, δημιουργούνται ρήγματα στις ανθρώπινες ζωές ενώ "ξυπνούν" κάποια άλλα ρήγματα, της μητέρας,γης γι αυτό και αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες σεισμών, εκρήξεων ηφαιστείων και, γενικότερα γεωφυσικών καταστροφών.
Η Αφροδίτη, εκτός από μαέστρος του έρωτα, δείκτης γάμου και σχέσεων, είναι και δείκτης οικονομικών. Αυτή η ιδιότητά της θα έπρεπε να μας ανησυχεί πάρα πολύ, ιδιαίτερα τώρα που η τρόικα πιέζει...
Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη θα μπορούσε να εγείρει μεγάλα πάθη, κεραυνοβόλους και μοιραίους έρωτες μεγάλης έντασης αλλά μάλλον μικρής διάρκειας αλλά δεν αποκλείει τους χωρισμούς, ιδιαίτερα για όσους έχετε ωροσκόπο, Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη στις 8 - 11 μοίρες των παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Βεβαίως για να επέλθει είτε ένας χωρισμός είτε μια μοιραία σχέση, θα πρέπει να συντελούν κι άλλοι παράγοντες στον προσωπικό σας χάρτη.

Ο Ερμής θα είναι στάσιμος όλη την εβδομάδα. Καιρός να ξεκαθαρίσουμε ότι ο στάσιμος Ερμής δεν είναι καλύτερος από τον ανάδρομο. Ισχύει το εντελώς αντίθετο. Σκεφτείτε ότι όταν ο Ερμής κινείται ανάδρομα υπάρχει μια ροή. Διαφορετικού τύπου ροή από αυτή που εξυπηρετεί την καθημερινότητά μας αλλά ροή. Όταν ο Ερμής είναι στάσιμος, δεν υπάρχει ροή, οπότε οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις και -κυρίως- τα μπλοκαρίσματα συνεχίζονται.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο δίνει κάποιες μικρές ελπίδες για όσους παλεύουν με νύχια και με δόντια για τη δουλειά τους. Τουλάχιστον είναι όψη που ανταμείβει όσους προσπαθούν συνετά και εργάζονται σκληρά.

Τέλος το τρίγωνο του Ηλίου με το Δία είναι μια όψη θετική, βοηθητική για να ανακτήσουμε έστω και κάποια ψήγματα αισιοδοξίας μέσα σε μια περίοδο μαυρίλας και τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων. 
Συστήνω να αξιοποιήσετε στο έπακρον αυτή την όψη για να αποκτήσετε πληροφόρηση, γνώση, άποψη. Πληροφόρηση όχι από αυτούς που αναλύουν τις ειδήσεις καθοδηγούμενοι από τα συμφέροντα των κυβερνώντων αλλά από πηγές που λένε την αλήθεια, από ειδικούς. 
Σκεφτείτε ότι πίσω από το κακό κρύβεται το καλό, μετά το θάνατο επέρχεται η αναγέννηση....

 Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις συγκεκριμένες όψεις. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι καμία γενική πρόβλεψη δεν υποκαθιστά την ανάλυση ενός προσωπικού χάρτη, στην οποία ο ειδικός αστρολόγος λαμβάνει υπόψη του όλες τις παραμέτρους του ωροσκοπίου και όχι μόνο την θέση του Ηλίου. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη