Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Έκλειψη Σελήνης στο παρά πέντε της καινούργιας χρονιάς!



(artist: Peter Gric)

Όταν η γη μπαίνει ανάμεσα στον Ήλιο και στη Σελήνη και δεν την αφήνει να λάμψει, τότε έχουμε έκλειψη Σελήνης Οι επίδρασεις των εκλείψεων δεν είναι πάντα οι ίδιες γι αυτό δεν πρέπει να επικρατεί πανικός κάθε φορά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Αν οι όψεις που πραγματοποιούνται τη στιγμή της έκλειψης είναι πολύ σημαντικές, τότε τα γεγονότα που εκδηλώνονται είναι ακόμη πιο έντονα.

Στις 31 Δεκεμβρίου 9:13 μμ, ώρα Ελλάδας, η Σελήνη θα χάσει τη λάμψη της καθώς θα έχουμε μερική έκλειψη Σελήνης στις 10:15 μοίρες του Αιγόκερου. Το ωροσκόπιο του συγκεκριμένου γεγονότος για τις γεωγραφικές συντεταγμένες της Αθήνας, βγάζει έναν ωροσκόπο που είναι πολύ βοηθητικός καθώς βρίσκεται στις 29 μοίρες του Λέοντα, στις οποίες κατοικοεδρεύει ο Βασιλίσκος (Ρήγουλος), ένας βασιλικός αστέρας που φέρνει τύχη και ευημερία και που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα εξαλείψει ένας μέρος των αρνητικών επιδράσεων.



Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τα ζώδια Καρκίνου - Αιγόκερου και τους οίκους πέμπτο - ενδέκατο που σημαίνει ότι ο λαός έρχεται σε αντιπαράθεση με την άρχουσα τάξη και το κατεστημένο. Οι καταπιεσμένοι ξυπνούν και ζητούν τα δικαιώματά τους, ενδεχόμενα όχι και με τόσο ήρεμο τρόπο.

Όταν πραγματοποιείται μία έκλειψη Σελήνης, τα συναισθήματα αναμοχλεύονται και μας ταλανίζουν καθώς δεν καταλαβαίνουμε τι μας φταίει, δεδομένου του γεγονότος ότι η λογική καταλύεται. Αν αυτό συμβαίνει σε κάθε Σεληνιακή έκλειψη, πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου και άρα "μιλάει"¨μόνο για συναισθήματα, για τη σκοτεινή τους, απόλυτη, εγωκεντρική, εγωπαθή μορφή τους που ώρες - ώρες παίρνει τη μορφή του φασισμού.

Με την ευχή ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει ως μπουναμά την ισορροπία και την αρμονία ανάμεσα στον λαό και στην άρχουσα τάξη, σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να προσέχετε ώστε να μη προβάλλετε παράλογες συναισθηματικές απαιτήσεις, να μη γίνεστε καταπιεστικοί και να μη μεγεθύνετε ασήμαντες καταστάσεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να διακόψετε μία σχέση σας, η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή άντεχε στις κακουχίες, μην το κάνετε. Είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου που θα έχουν παρέλθει οι επιδράσεις των εκλείψεων και αν είστε αμετάκλητοι, τότε δώστε οριστικές λύσεις.