Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εντυπώσεις από το Αστρολογικό Συνέδριο του Συλλόγου Πάμε Αστρολογία


Πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Νοεμβρίου το Α’ Αστρολογικό Συνέδριο Ελλήνων Αστρολόγων στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΙΣ, μέσα σε ένα υπέροχο κλίμα με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, μερικά από τα οποία θριάμβευσαν για το περιεχόμενο και την παρουσίαση.

Η Αστρολογία στην Ελλάδα ενώνεται και θωρακίζεται ενάντια σε κάθε δεισιδαιμονία, συμφέροντα και προσωπικές έχθρες. Στο συνέδριο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί τελικά η Άση Μπήλιου, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας, παρευρέθηκαν όμως οι Κώστας Λεφάκης, Γιώτα Καλογερά, Περικλής Καραμηνάς, Γιώργος Πανόπουλος, Μπέλλα Κυδωνάκη και πολλοί άλλοι αστρολόγοι και φίλοι της αστρολογίας.

Ο Σύλλογος ετοιμάζει και άλλες αστρολογικές εκπλήξεις, για τις οποίες θα ενημερώνεστε από το simmoria.blogspot, το facebook, το astrology.gr και άλλα αστρολογικά blogs και sites. Το blog μας σαν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά του για την πρώτη αυτή διοργάνωση, παραθέτοντας μέσα από ενδεικτικές φωτογραφίες το κλίμα του συνεδρίου.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ URANIAN ASTROLOGY ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ KARL HEINZ OTTINGER ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΛΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΥΣΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!
ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΤΗΤΑ!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ - ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ

Πάνελ συναστρίας από αριστερά Ματίνα Πάτζαλη, Γιάννης Ριζόπουλος, Βάσια Κόντη, Σμάρω Σωτηράκη, Τίνα Ζαχαριάδου
Από αριστερά Γιάννης Ριζόπουλος, Κώστας Λεφάκης,, Σμάρω Σωτηράκη, Δημήτρης Κορωνάκης, Θανάσης Ματσώτας


ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ