Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16 - 22/12/2012


Αισίως φθάσαμε σε μια εβδομάδα υψίστης σημασίας, μιας και οι απανταχού καταστροφολόγοι απεφάσισαν ότι εδώ και τώρα, αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 21/12/2012 θα καταστραφεί η ανθρωπότητα. Κι όλα αυτά επειδή παρερμήνευσαν το ημερολόγιο των Μάγιας και έβγαλαν το λανθασμένο συμπέρασμα ότι στις 21/12/2012 αυτό το υψίστης ακρίβειας ημερολόγιο μηδενίζει. Στις αναρτήσεις μου που βρίσκονται σε αυτό το blog στην ετικέτα "βιβλίο 2012", θα βρείτε τις σχετικές απαντήσεις για την επίμαχη ημερομηνία και για το μήνυμα που θέλουν να μας μεταλαμπαδεύσουν οι Μάγιας. 

Η Αφροδίτη από χθες βρίσκεται στον Τοξότη, θέση από την οποία θα σχηματίσει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ουρανό. Αν δεν αφήσουμε την εσχατολογική μανία να μας παρασύρει στις καταθλιπτικές της σφαίρες, ίσως μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε αυτή την όψη που δίνει το έναυσμα για περισσότερη διασκέδαση, κεραυνοβόλους έρωτες, κλπ...

Στις 21/12/2012 θα έχουμε χειμερινό ηλιοστάσιο. Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου! Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω. Όλοι οι αρχαίοι λαοί γιόρταζαν αυτή τη μέρα καθώς οι θρησκείες τους ήταν Ηλιοκεντρικές και με τις λατρευτικές τελετουργίες τους, ουσιαστικά, παρακαλούσαν τον Ήλιο να μη σταματήσει ποτέ να δίνει το Φως του στην ανθρωπότητα. Το ίδιο έκαναν και οι Μάγιας που είχαν ως κεντρικό Θεό τους τον Ήλιο. Κι εδώ σταματώ την ανάλυση γιατί έπονται αναρτήσεις με εκτενείς αστρολογικές αναλύσεις, οι οποίες αφορούν στην επίμαχη ημερομηνία που και στο μήνυμα που μας κληροδότησαν οι Μάγιας.

 Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις πλανητικές διελεύσεις και όψεις. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη